ramonrazo9 ramonrazo9
  • 20-06-2018
  • English
contestada

The main topic of the passage is? Elizabethan etiquette

Respuesta :

saadhussain514
saadhussain514 saadhussain514
  • 27-06-2018
If you happened to be a lord or lady in the court of Queen Elizabeth I, one way that you would occupy your time might be learning the plethora of etiquette rules so complex that one would have to memorize them as people today might memorize the lyrics to their favorite songs.

The main topic of the passage is 
Elizabethan manners.
Answer Link
jasminevensor04
jasminevensor04 jasminevensor04
  • 09-06-2021

Answer:

Elizabethan manners

Explanation:

Trust me on this one

Answer Link

Otras preguntas

social function of banner?
Do you agree with the view that there was ‘genuine achievement’ by the British army at the Third Battle of Ypres (Passchendaele) (Source 6, line 32)?
How do you solve this problem: P-15=13-6p
At about 55 meters/sec, a falling parachuter (before the parachute opens) no longer accelerates. Air friction opposes acceleration. Although the effect of air
Why was the evolution of amphibians notable? What did they pioneer?
what cell fragments help the blood to clot
Is 9/16 close to 0, 1/2, or 2
When 5.175 g of lead are heated at 300 C the lead reacts with the oxygen in the air to produce 5.708 g of an oxide of lead. This is the only product. What is t
Write an algebraic expression for the sum of 18 and a number
How did expanding democracy bring Andrew Jackson power?